miercuri, 17 iunie 2009
Friend or man?
Nu am obiceiul sa ma exteriorizez foarte mult si sa spun ceea ce gandesc si ce simt. O fac rar si fata de oameni putini. Unii se dovedesc a fi alaturi de mine, alti sunt doar oameni si atat. Acesti oameni si atat trebuie luati ca atare, fiecare om greseste si fiecaruia ii pasa numai de el.

De unde a pornit acest post? De la faptul ca am ajutat pe cineva drag mie si acesta m`a dezamagit foarte tare. Nu conteaza un nume si doar faptul ca mi`a aratat ca este doar un om. Acest lucru mi`l arata tot mai multi din jurul meu, dar nu`i problema cat timp am un fir de iarba aproape si un cer deasupra capului, lumea se poate intoarce cu susul in jos.

Am ajutat un om la care tineam enorm, desi nu vreau sa dau oamenilor tot ce pot, pt ca au avut altii inainte grija sa dezamageasca, am zis ca macar o farama din ce faceam inainte sa fac si pt el. Ce asteptam in schimb? Un telefon sau o vizita dupa examen. Nu munti de diamante sau recunostinte si cadouri, un simplu Multumesc sau Bai m`ai mult m`ai incurcat. Dar totusi cineva ma sfatuia sa am grija si sa nu am asteptari, si a avut perfecta dreptate. Acest om important pt mine a ramas doar un om acolo in cercul meu de prieteni.

Iau oamenii ca atare. Fiecare e unic in felul lui. Fiecare primeste sanse, dar la un moment dat se ajunge la final. Aici este finalul lui.

Anul acesta grupul meu de prieteni s`a restrans considerabil. Oamenii pleaca tot mai multi din viata mea, iar cei care raman, raman pt mine, pt ceea ce sunt eu ca si om. A plecat Ela, dupa o prietenie cu valvatai s`a ajuns la final, la prietenia de bun simt si respect pt ce a fost intre noi. A mai fost si Roxi, care s`a dus si a luptat pt a fi fericita, doar ca a uitat de oamenii care i`au fost alaturi cand i`a fost greu. A fost si Carla, care a luptat pt ceea ce si`a dorit, si desi incearca sa tina pasul, sunt prea multe, iar sa tragi de o persoana sa faca una si alta nu e tocmai indicat. A fost si Zoly, un geaman desavarsit.

Ma bucur ca toti care au fost candva langa mine sunt fericiti si impliniti. Ma bucur ca i`am cunoscut si ca m`au cunoscut. Dar acum e timpul ca fiecare sa isi vada de drum.

Nu suport sa fiu folosita. Imi place sa ajut lumea si las foarte mult de la mine pt a ajuta si a fi alaturi de cei din jur, chiar si atunci cand se ajunge la limita si la extrem, cedez...dar in general oamenii si`o iau in cap. Ajung sa isi arate arama pe fata...

Pe lume esti singur si asa vei ramane mereu....

Etichete:

posted by Niniveh @ 04:30  
1 Comments:
  • At 5 octombrie 2010 la 03:48, Anonymous Anonim said…

    omul e singur si totusi atat de in legatura cu ceilalti ... iar daca te gandesti ca Dumnezeu e mereu cu tine ... ajungi sa spui ca niciodata nu esti singur :)

     
Trimiteți un comentariu
<< Home
 
 
about me
Fotografia mea
Nume:
Locația: Timisoara, Romania

Not welcome

Udah Lewat
Archives
Say what?

Never argue with an idiot. The people watching might not know the difference

Do belive

I think people need to be educated to the fact that marijuana is not a drug. Marijuana is an herb and a flower. God put it here. If He put it here and He wants it to grow, what gives the government the right to say that God is wrong? (Willie Nelson).

Best quote

Everything has beauty, but not everyone sees it.

Links
Template by
Blogger Templates
© Point of view